Facaderenovering

Facaderenovering kan bestå af mange ting og kan gøre på forskellige måder. Uanset hvilken type facaderenovering du har brug for kan en murer hjælpe dig, du skal bare finde den rigtige murer og/eller håndværker til jobbet. Her på siden kan læse lidt mere om hvad facaderenovering er, så du får en idé om hvem du skal rette henvendelse til. Du kan også bare klike på knappen herunder for at gå igang med at indhente gode tilbud på renovering af din facade.

Facadeisolering

Facader bliver slidte med årerne og der kan derfor opstå utætheder og huller i en facade. Dette betyder at bygningen bliver mindre energivenlig, fordi der skal mere til for at varme og nedkøle den alt efter årstiden. Er dette tilfældet for din facade, så skal du have lavet en facadeisolering. Den rigtige til dette arbejde er en murer eller en håndværker med murererfaring.

Facadeisolering er også nødvendigt ved helt nybyggede bygninger, da man gerne vil have et tæt og energivenligt hus/ejendom fra start af. Har du ikke fået et tilbud på totalentreprise, så kan du med fordel tage fat i en murer, så du er sikker på at din nye ejendom hvad end det er til privat- el. erhvervsbrug, bliver forsvarligt og energivenligt isoleret. Isoleringen af en facade har nemlig også betydning for den endelige energimærkning en bygning får. Skal du have bygget fx et nyt hus, kan det anbefales at tage kontakt til en murer der tilbyder totalentreprise, det betyder nemlig at mureren har et samarbejde med forskellige underleverandører der gør at du kan få et tilbud på bygning af hele huset.

Mursten

Priser

Danmark

Netpudsning

Vandskuring

Fiberpudsning