Facaderenovering i Lyngby og omegn
Facaderenovering er en af de hyppigste opgaver man ser udført af en murer. Enhver bygning har en facade og af og til skal den renoveres. Få et godt tilbud på facaderenovering af en lokal murer.
Oversigt over murere der laver facaderenovering i Nordsjælland
Nedenfor ses et udpluk af murere der kan lave din facaderenovering. Du kan vælge at kontakte en eller flere af disse murere for at få det bedste tilbud på fx facadepudsning, -isolering el. renovering. Du kan også finde murerfirma der laver facaderenovering i:
Murermester Ib Brøndsted ApS
Rosengårdsvej 29
2830 Virum
Jensen & Dam ApS
Lyngby Torv 16
2800 Lyngby
Murermester Børge Jensen ApS
Amaliegade 24
1256 København K
Murerfirma Ib Kristensen ApS
Frederiksdalsvej 146
2830 Virum
Murermester Rene Sørensen
Strandtoften 5
4040 Jyllinge
Murermester Jesper Lund
Mølleåparken 11
2800 Lyngby
Murermester Olsen
Gavlbakken 33
2730 Herlev
Facaderenovering kan bestå af mange ting og kan gøres på forskellige måder. Uanset hvilken type facaderenovering du har brug for kan en murer hjælpe dig, du skal bare finde den rigtige murer og/eller håndværker til jobbet. Her på siden kan du læse lidt mere om hvad facaderenovering er, så du får en idé om hvem du skal rette henvendelse til. Det er et meget avanceret emne med mange elementer og er du på udkig efter en mere grundig gennemgang skal du læse her om facaderenovering. Du kan også bare klikke på knappen i bunden af siden for at gå igang med at indhente gode tilbud på renovering af din facade.
Stolt tradition for murer arbejde i Danmark
I danmark har vi stolte traditioner indenfor murerfaget, og det ses på vores huse. Langt størstedelen af villaer og parcelhuse er bygget af klassiske røde mursten. De er solide og holdebare, og kræver sjældent renovering. Der er dog stadig tilfælde hvor en facaderenovering bliver nødvendigt, hvis en sten går i stykker eller en fugning krakelere. Om ikke andet, så for syns skyld.
For en dansk murer er en facaderenovering hverdag, og han/hun vil have erfaring i de bedste og mest holdbare løsninger.
Facadeisolering
Facader bliver slidte med årerne og der kan derfor opstå utætheder og huller i en facade. Dette betyder at bygningen bliver mindre energivenlig, fordi der skal mere til for at varme og nedkøle den alt efter årstiden. Er dette tilfældet for din facade, så skal du have lavet en facadeisolering. Den rigtige til dette arbejde er en murer eller en håndværker med murererfaring.
Facadeisolering er også nødvendigt ved helt nybyggede bygninger, da man gerne vil have et tæt og energivenligt hus/ejendom fra start af. Har du ikke fået et tilbud på totalentreprise, så kan du med fordel tage fat i en murer, så du er sikker på at din nye ejendom hvad end det er til privat- el. erhvervsbrug, bliver forsvarligt og energivenligt isoleret. Isoleringen af en facade har nemlig også betydning for den endelige energimærkning en bygning får. Skal du have bygget fx et nyt hus, kan det anbefales at tage kontakt til en murer der tilbyder totalentreprise, det betyder nemlig at mureren har et samarbejde med forskellige underleverandører der gør at du kan få et tilbud på bygning af hele huset.
Mursten
Facader af mursten er langt den mest almindelige husfacade i Danmark. Mursten er solide og holdbare, og de rå murstensvægge bliver af mange forbundet med tradition og kvalitet. Der kan dog være tidspunkter hvor vedligeholdelse bliver nødvendigt. Mursten kan i sjælnde tilfæde frostsprænges, og fugerne kan blive beskadiget og udskiftes. Dog er blanke murstensvægge generelt nemme at vedligeholde, da man nemt kan udskifte en sten.
Priser
Priserne på en facaderenovering varierer meget alt efter opgavens omfang. Langt de fleste murerer og håndværkere kan dog tilbyde en uforpligtende samtale og give en vurdering. Du kan også scrolle ned i bunden af denne side og få et godt tilbud af lokale murere.
Facadepudsning
Da husets facade kan med årene blive slidt, krakelere og falme, er pudsning en løsning, der kan give liv i huset igen. Man kan sagtens selv gå i gang med at pudse sin facade, men det kræver de rigtige værktøjer og en stor portion mørtel der skal blandes korrekt.
For mange kan det være lidt uoverskueligt at gå i gang med det selv, og for de fleste er den bedste løsning at hyre en murer, og en professionel vil også kunne give vejledning i hvilke metoder og materialer der er bedst at benytte.
Der er nemlig flere måder det kan gøres på:
Netpudsning
Et netpudssystem består lidt simpelt af en pudsning med et armeringsnet inden under. Kombinationen gør pudset utroligt modstandsdygtigt. Metoden har været brugt i Tyskland i omkring 50 år, men har først vundet indpas her i Danmark de seneste år. Indtil da har den danske murerbranche oftest brugt den traditionelle løsning med cement og mørtel til pudsning af facader. Dette kan dog resultere i revner og krakeleringer i facaden.
Men efterhånden som danskerne er blevet opmærksomme på, at der findes en løsning, der gør at revner og afskalninger nu helt kan undgås, har netpudsning vundet mere og mere indpas herhjemme. Mange murere anbefaler også netpudsning som den bedste løsning til facader.
Fiberpudsning
Netpudsning er ikke altid den rette løsning. Mørtel blandet med cement og netpudsning kan ikke arbejde sammen med f. eks. gasbeton. Ved temperaturudsving vil materialerne kunne modarbejde hinanden, og der kan være mulighed for, at materialerne vil kunne løsne sig fra hinanden. Mange murere bruger derfor i dag fiberpudsning, som giver en flot og jævn overflade som samtidig vil kunne absorbere de små bevægelser, der er i væggen p.g.a. af temperaturudsving.
Vandskuring
Når du vandskurer overfladen på mursten eller leca, får murværket et tyndt lag mørtel, så fugerne går i ét med resten af muren, og murstenene kun anes bag overfladen. Dette kan give et rigtig pænt resultat, og bliver ofte brugt på facader. Vandskurede overflader kan dog godt krakelere med årene, og her er det en god idé at få en professionel til at udføre arbejdet, så resultatet bliver så pænt og ensartet som muligt.