Murerarbejde – Hvad laver en murer?

En murer kan udfører mange forskellige arbejdsopgaver. Om det er en murer du har brug for kan du finde ud af her på siden. Her finder du nemlig et overblik over alle de typer mureropgaver der er. Vælg den opgave du har brug for og læs meget mere om den, og modtag 3 gratis og ofirpligtende tilbud på en murer nær dig.

Facaderenovering

Facaderenovering er nyttigt hvis du vil gøre din boligs ydre pænt at se på igen. Det kan involvere en pudsning af facaden, men kan også gøre din bolig mere energivenlig ved at foretage en facadeisolering.

Pudsning

Pudsning kan foretages på facader el. vægge og formålet med en pudsning er at få det ydre til at fremstå pænt og nydeligt at se på. Efter en pudsning kan man fx male væg el. facade i den farve man ønsker.

Opmuring

Står du og skal have bygget en væg, et fundament, gesims, gavl, vindue, sokkel el. andet, så skal du også have fat i en murer. En murer er uddannet i at opmure alle disse ting og vil derfor udføre opgaven til perfektion.

Støbning

Der er mange ting der kræver støbning. Den ideelle til sådanne opgaver er en myrer. Ting der skal støbes inkluderer fx betontrapper, gulve, fundamenter, stolper og indkørsler. Læs mere og indhent tilbud på støbeopgaver.

Fugning

Fugning er en super vigtigt i forhold til isolering, fugt og energi og derfor er det også vigtigt at det gøres ordentligt. Fugeopgaver udføres bedst af en uddannet murer og bør udføres af en murer i vådrum og isolerende vægge.

Fliselægning

Fliser ligges ofte udenfor, men i nogle hjem bruges fliser også indenfor og her er det ikke en opgave for en brolægger, men en murer. Fliserne skal nemlig fastnes med mørtel eller anden form for støbende materiale.

Indhent 3 tilbud fra de bedste murere i Lyngby området