Murer i Holte – Find murerfirma i Holte

Tryk på knappen og få 3 tilbud på din opgave med det samme. Du kan også kigge i oversigten nedenfor, og finde de bedste murere omkring Gentofte, som selv kan give dig et uforpligtende tilbud.

Oversigt over murerfirmaer i Holte

Nedenfor ses et udpluk af murere i eller omkring Holte. Du kan vælge at kontakte en eller flere af disse murere for at få det bedste tilbud på alt fra opmuring til pudsning og renovering af murværk. Du kan også vælge at indhente 3 tilbud ved at trykke på knappen herover. 

H. E. J. Mason Enterprise A/S
Skovlytoften 3
2840 Holte

Preben Buchtrup Sand
Dronninggårds Alle 101
2840 Holte

Hjorth Finn
Gassehaven 50
2840 Holte

Murerfirma Ib Kristensen ApS
Frederiksdalsvej 146
2830 Virum

TS. Entreprise Murer Thomas Samberg
Uglevangen 6
2830 Virum

Murermester Kurt Udbye
Alfred Christensens Vej 17
2850 Nærum

Murermester Jesper Lund
Mølleåparken 11
2800 Lyngby

Lokale murermestre i Holte

Der findes flere små og større murer- og entreprenørvirksomheder i Holte, som alle står klar til at hjælpe med dit projekt. Fordelene ved at vælge en lokal murer, er først og fremmest den korte afstand, der gør at jeres kommunikation bliver så gnidningsfri som muligt, og du slipper for at bruge mange penge på kørsel og transport. Der er dog flere fordele ved at vælge en murer i Holte eller omegn: Lokale murere har kontakter i nærheden og kendskab til lokalområdet, samt regler indenfor f. eks. tilbygninger og renoveringer. Du slipper for at de skal bruge tid på research, og der er større chance for at arbejdet bliver udført korrekt i forhold til de gældende regler.

Pris på murerarbejde

Der findes ingen faste priser på murerarbejde, da det helt afhænger af projektets størrelse. Men du kan her på siden få tre uforpligtende tilbud på mureropgaver fra forskellige murere i Holte og omegn, eller kontakte en af virksomhederne direkte i oplysningerne ovenfor.

Murermestervillaer i Holte

Holte og omegn har masser af flotte murermestervillaer, der alle fortæller noget om, hvilket håndværk der kan forventes af en murer. Her respekterer man det gamle håndværk, og gør en dyd ud af det. Næste gang du går en tur, så læg mærke til de forskellige murermestervillaer i området, og de forskellige stilarter og byggeteknik. Man kan nemt få respekt for håndværket.

Renovation og vurdering

Står du og skal købe eller sælge en villa, kan en murer også være behjælpelig med at lave en vurdering på kommende og eventuelle renoveringer. Du står måske og vil købe et hus hvor du kan se at det trænger til en facaderenovering, men er tvivl om hvad det vil koste? Her kan en lokal murer give en vurdering, så du ikke kommer til at stå med flere uforudsete udgifter en højst nødvendigt.

Modtag 3 tilbud fra de bedste murere i Holte området