Pudsning

Pudsning af murværk giver en flot overflade, og er et hyppigt udført stykke arbejde af enhver murer. Klik her for at få et godt tilbud på en pudsning af en lokal murer.

Oversigt over murere der laver pudsning

Nedenfor ses et udpluk af murere der kan udføre pudsning. Du kan vælge at kontakte en eller flere af disse murere for at få det bedste tilbud på fx netpudsning, fiberpudsning, eller pudsning af vægge eller sokler.

Murermester Ib Brøndsted ApS
Rosengårdsvej 29
2830 Virum

Jensen & Dam ApS
Lyngby Torv 16
2800 Lyngby

Murermester Børge Jensen ApS
Amaliegade 24
1256 København K

Murerfirma Ib Kristensen ApS
Frederiksdalsvej 146
2830 Virum

Murermester Rene Sørensen
Strandtoften 5
4040 Jyllinge

Murermester Jesper Lund
Mølleåparken 11
2800 Lyngby

Murermester Olsen
Gavlbakken 33
2730 Herlev

En flot pudsning er hvad der sætter prikken over i’et i et stykke murerarbejde, og det er noget en murer beskæftiger sig meget med. En pudsning handler dog ikke kun om udseende, men også om at yde den rigtige beskyttelse af huset, og der er mange forskellige måder at gøre det på. Læs mere om pudsning nedenunder, eller få et tilbud med det samme. Så kan du selv tale om det med en professionel.

Hus

Hvad enten du skal have pudset vægge, facader eller noget helt andet, kan en murer give dig råd og vejledning i hvilke løsninger der passer bedst til netop dit hus. Pudsning af husets murværk har både praktiske og designmæssige henseender: Det skal selvfølgelig se pænt ud, men det skal også beskytte huset på den bedste måde. Derfor anbefaler vi altid en professionel der kan se det store billede, og huset som helhed.

Vægge

Pudsning af vægge kan gøres på mange måder, og det er et håndværk som er nemt at gå til, men som kræver masser af erfaring og øvelse hvis det skal gøres pænt. Derudover er der mulighed for at vægge og lign. kan krakelere og slå revner hvis håndværket ikke er godt nok. En professionel murer vil, foruden de rigtige redskaber, have finpudset teknikken til at lave pæne overflader, samt sørge for at dine vægge får den korrekte pudsning.

Sokkel

Reparation af soklen er en opgave som murere tit kommer ud til. Selv om husets sokkel ikke udgør en stor del af husets ydre overflade, er det alligevel vigtigt, at den er hel og pæn. Ud over skønhedsværdien har sokkelpudsen nemlig den funktion at beskytte soklen og det nedre murværk. Soklen er desuden ekstra udsat, fordi den har direkte kontakt med jorden, og er udsat for vind og vejr året rundt. Disse påvirkninger skal soklens pudslag beskytte imod.

Facade

Et hus’s facade kan med årene blive slidt, krakelere og falme. Her er pudsning en god løsning, der kan give liv i huset igen. Man kan sagtens selv gå i gang med at pudse sin facade, men det kræver de rigtige værktøjer og en stor portion mørtel der skal blandes korrekt. For mange kan det være lidt uoverskueligt at gå i gang med det selv, og for de fleste er den bedste løsning at hyre en professionel.

Netpudsning

Et netpudssystem består lidt simpelt af en pudsning med et armeringsnet inden under. Kombinationen gør pudset utroligt modstandsdygtigt. Samtidig gør det også pudset mere elastisk, så facaden er mindre følsom over for bevægelser og slagskader, som ellers ofte er grunde til at facaden slår revner. Med netpuds får du altså en pudsning, som efterfølgende har en minimal risiko for revner, krakeleringer og afskalninger.

Fiberpudsning

Netpudsning er ikke altid den rette løsning. Mørtel blandet med cement og netpudsning kan ikke arbejde sammen med f. eks. gasbeton. Ved temperaturudsving vil materialerne kunne modarbejde hinanden, og der kan være mulighed for, at materialerne vil kunne løsne sig fra hinanden. Mange murere bruger derfor i dag fiberpudsning, som giver en flot og jævn overflade som samtidig vil kunne absorbere de små bevægelser, der er i væggen p.g.a. af temperaturudsving.

Pris

Prisen for at hyre en murer kan variere meget alt efter hvilken type opgave det drejer sig om, og hvor lang tid det tager. Her gælder det om selv at kontakte mureren. Især selvstændige murer vil ofte kunne give et godt tilbud, med en relativ lav timepris. Du kan også klikke på knappen nedenunder, og få 3 forskellige tilbud.

Modtag 3 tilbud fra de bedste murere i Lyngby området