Murer i Nærum

Tryk på knappen og få 3 tilbud på din opgave med det samme. Du kan også kigge i oversigten nedenfor, og finde de bedste murere omkring Gentofte, som selv kan give dig et uforpligtende tilbud.

Oversigt over murerfirmaer i Nærum

Nedenfor ses et udpluk af murere i eller omkring Nærum. Du kan vælge at kontakte en eller flere af disse murere for at få det bedste tilbud på alt fra opmuring til pudsning og renovering af murværk. Du kan også vælge at indhente 3 tilbud ved at trykke på knappen herover. 

Murermester Bøggild
Egehegnet 106
2850 Nærum

Murermester Kurt Udbye
Alfred Christensens Vej 17
2850 Nærum

Lund Byggeri ApS
Højleddet 17
2840 Holte

H. E. J. Mason Enterprise A/S
Skovlytoften 3
2840 Holte

Den syngende murermester
Thor Langes Allé 4
2860 Søborg

Murerfirmaet G & G ApS
Stavnsbjerg allé 28
2860 Søborg

ABC-Lut Totalenterprise
Højmarksvej 32
2860 Søborg

TS. Entreprise Murer Thomas Samberg
Uglevangen 6
2830 Virum

Lokale murere i Nærum

Du kan med fordel hyre en lokal murer i Nærum eller omegn. Det gode ved en lokal murer er deres kontakter og kendskab i lokalområdet. Regler og normer omkring opmuring, renovering, tilbygning osv., kan varierer alt efter hvor i Danmark du befinder dig.

Med en udefrakommende murer uden kendskab til disse ting, kan man i værste tilfælde risikere at arbejdet ikke bliver gjort korrekt, eller at der bliver brugt længere tid på research, som ender på din regning.

En anden åbenlys fordel er den korte afstand, som gør at samarbejdet bliver mere gnidningsfrit med hurtig og effektiv kommunikation

Pris på lokalt murerarbejde

Priser varierer meget alt efter hvor stort projektet er og hvilke materialer der skal bruges, men der er en god chance for at en lokal murermester kan give en gratis vurdering og et godt tilbud. Kontakt en murer ovenfor, eller indhent 3 tilbud direkte fra lokale murere her på siden.

Murermestervillaer i Nærum

Der er masser af flotte murermestervillaer i Nærum og omegn, der alle er glimrende eksempler på hvad en lokal murermester kan.

Er du selv ejer af en murermestervilla, eller overvejer at købe, så kan det være en rigtig god idé at kontakte en murer for at få en vurdering af en eventuelle renovation. Hvis du f. eks. vil købe en villa, men kan se at den trænger til en renovation, kan det for mange være uoverskueligt selv at vurdere hvor meget det vil koste, og uforudsete udgifter er det sidste man har brug for, når man står og skal købe eller sælge hus.

Kontakt en murer, eller gå videre for at få tre tilbud fra lokale murere, der kan hjælpe med at give dig et overblik.

Modtag 3 tilbud fra de bedste murere i Nærum området