Murer i Virum

Tryk på knappen og få 3 tilbud på din opgave med det samme. Du kan også kigge i oversigten nedenfor, og finde de bedste murere omkring Virum, som selv kan give dig et uforpligtende tilbud.

Oversigt over murerfirmaer i Virum

Nedenfor ses et udpluk af murere i eller omkring Virum. Du kan vælge at kontakte en eller flere af disse murere for at få det bedste tilbud på alt fra opmuring til pudsning og renovering af murværk. Du kan også vælge at indhente 3 tilbud ved at trykke på knappen herover. 

TS. Entreprise Murer Thomas Samberg
Uglevangen 6
2830 Virum

Alt-Byg v/Jan Jørgensen
Frederiksdalsvej 33
2830 Virum

Murermester Claus Davidsen
Furesø Parkvej 8
2830 Virum

Hirsch entreprise IVS
SorgenFrigårdsvej 55
2800 Lyngby

Den syngende murermester
Thor Langes Allé 4
2860 Søborg

Murerfirmaet G & G ApS
Stavnsbjerg allé 28
2860 Søborg

ABC-Lut Totalenterprise
Højmarksvej 32
2860 Søborg

Brdr. Daugaard ApS
Tuborg Boulevard 12 
2900 Hellerup

Lokalt murerabejde i Virum

Der er flere lokale murer- og entreprisevirksomheder i området som du med fordel kan kontakte, hvis du skal have lavet murerarbejde i Virum eller omegn. Vi anbefaler faktisk at man tager kontakt til et lokalt firma af flere årsager:

Dor det første er den korte afstand en stor fordel. Den giver bedre forudsætninger for et godt samarbejde og en nem og hurtig kommunikation, men det kan også være en fordel i forhold til den korte kørsel. Skal du selv betale for kørselstid og transport af materialer, er der altså lidt penge at spare her.

Derudover vil en lokal murer have kendskab til de gældende regler indenfor f. eks. tilbygninger og renovering, og kan skåne dig for meget besvær og research. I værste tilfælde kan du risikere at udefrakommende murer laver ting som faktisk strider imod reglerne.

Murer ved køb og salg af hus

Hvis du skal sælge eller købe hus, kan man med fordel kontakte en murer for at få en vurdering af murværkets tilstand. For mange kan det nemlig være uoverskueligt selv at vurdere hvilken tilstand huset er i, og hvad det vil koste med en eventuel renovering, og skal man igang med en renovering, kan prisen komme bag på mange. Her kan du benytte dig af de tre tilbud her på siden, og få hjælp til at danne et overblik.

Pris på murerarbejde i Virum

Hvad koster det at hyre en lokal murer? Det afhænger selvfølgelig af projektets omfang, men en lokal murer – og især mindre firmaer eller etmandsvirksomheder – vil kunne give et dig godt tilbud. Kontakt en af de ovenstående virksomheder, eller få tre tilbud – direkte fra lokale murere – lige nedenunder.

Modtag 3 tilbud fra de bedste murere i Virum området