Murer i Herlev

Tryk på knappen og få 3 tilbud på din opgave med det samme. Du kan også kigge i oversigten nedenfor, og finde de bedste murere omkring Gentofte, som selv kan give dig et uforpligtende tilbud.

Oversigt over murerfirmaer i Herlev

Nedenfor ses et udpluk af murere i eller omkring Gentofte. Du kan vælge at kontakte en eller flere af disse murere for at få det bedste tilbud på alt fra opmuring til pudsning og renovering af murværk. Du kan også vælge at indhente 3 tilbud ved at trykke på knappen herover. 

Murermester Olsen
Gavlbakken 33
2730 Herlev

Muremester Rene Godthåb Larsen ApS
Romancevej 22
2730 Herlev

Murermester H Salomon
Augustvej 34
2730 Herlev

Hirsch entreprise IVS
SorgenFrigårdsvej 55
2800 Lyngby

Den syngende murermester
Thor Langes Allé 4
2860 Søborg

Murerfirmaet G & G ApS
Stavnsbjerg allé 28
2860 Søborg

ABC-Lut Totalenterprise
Højmarksvej 32
2860 Søborg

Murerfirma Jan Poulsen
Engelsborgvej 46
2800 Lyngby

Godt murerarbejde af en lokal murermester

Der er flere lokale murer- og entreprisevirksomheder i området som du med fordel kan kontakte, hvis du skal have lavet murerarbejde i Herlev eller omegn. Vi anbefaler faktisk altid at man tager kontakt til et lokalt firma, gerne så tæt på ens egen bopæl som muligt. Årsagen er at der er flere fordele ved at “handle” lokalt:

Den korte afstand kan være afgørende for hurtig og effektiv kommunikation, samt en minimal omkostning når det kommer til kørselspenge og transport.

Derudover kan det være en fordel at mureren kender lokalområdet, og de regler og normer der gør sig gældende i området. Med en lokal murer er der større sikkerhed for at projektet forløber sig korrekt og gnidningsfrit.

Murer ved køb og salg af hus

Står du og skal købe eller sælge hus? I så fald mangler du måske en murer til at vurdere hvad der skal foretages af facaderenovering, isolering, pudsning eller lignende. For mange kan dette virke uoverskueligt, da det kan være svært at danne sig et overblik over hvor meget sådan nogle ting vil koste, og her kan det derfor være en god idé at få huset vurderet af en fagmand, så du ikke ender med en kæmpe uventet regning på renovering. Benyt dig af tre gode tilbud fra lokale murer, og få skabt overblik over situationen med det samme.

Pris på murerarbejde i Herlev

Priserne på murerarbejde er meget individuelle, og vil altid afhænge helt af projektets omfang. Du kan dog regne med at lokale murermestre er interesserede i at udfører dit arbejde til den bedste pris. Kontaktinformation finder du ovenover. Du kan også gå direkte videre på vores side, og få hele tre uforpligtende tilbud fra tre forskellige lokale murere.

 

Modtag 3 tilbud fra de bedste murere i Herlev-området