Fugemontør Lyngby – Find fugefirma/-mand i Lyngby

Fugning er en vigtig opgave, så det kan anbefales at få den udført professionelt. Især vådrumfugning (køkken og bad) er vigtigt, da fejl kan betyde større fugtskader i hjemmet. Find en murer der kan udføre fugningen for dig eller indhent 3 tilbud på fugning via knappen herunder.

Find en murer der fuger

Herunder er samlet et udvalg af murere der udfører fugearbejde. Du kan vælge at tage fat i en af dem for at få et godt tilbud, men indhenter du 3 tilbud fra forskellige murere vil det ofte give den bedste pris.

Murermester Ib Brøndsted ApS
Rosengårdsvej 29
2830 Virum

Jensen & Dam ApS
Lyngby Torv 16
2800 Lyngby

Murermester Børge Jensen ApS
Amaliegade 24
1256 København K

Murerfirma Ib Kristensen ApS
Frederiksdalsvej 146
2830 Virum

Murermester Rene Sørensen
Strandtoften 5
4040 Jyllinge

Murermester Jesper Lund
Mølleåparken 11
2800 Lyngby

Murermester Olsen
Gavlbakken 33
2730 Herlev

Fugning er en arbejdsopgave der ofte skal udføres i et almindeligt dansk hjem. Der er mange steder det kan være nødvendigt at fuge og andre steder hvor det bare kan være pænt at gøre det. Uanset hvad kan det være en god idé at få en professionel murer til at udføre fugningen så man får det gjort rigtigt og pænt på samme tid. Du kan læse mere om hvad fugning er og hvor det er nødvendigt at gøre, her på siden. Du kan også gå direkte videre og indhente 3 gode tilbud på din fugeopgave med et klik på knappen herunder.

Fugning af fliser

Fugning mellem fliser er noget som mange selv kaster sig ud i, men hvor en professionel i mange tilfælde vil kunne gøre et noget pænere stykke arbejde. Fugerne mellem de nylagte fliser er nemlig afgørende for udseendet af den færdige overflade. Hemmeligheden er at få fugemassen godt og grundigt ned i fugerne, og selvom det for mange virker lige til, er det et håndværk der kan kræve meget erfaring at udføre perfekt.

Fugning af murværk

Fugning af murværk er et klassisk stykke murerarbejde, og grundstenene i et hvert murstenshus. Ofte vil en murer komme ud til reparationer og vedligeholdelse af vægge, facader, skorsten og lignene, hvor dele af fugningen er gået i stykker. Her er opskriften på et pænt resultat, at få den nye fugning til at gå i ét med den originale, så man ikke kan se at der er blevet lavet reparationer. En hver murer vil have arbejdet rigtig meget med fugning af murværk, og gør en dyd ud af en perfekt fugning.

Det kan også være nødvendigt med omfugning af murværk efter eksempelvis sætningsskader el. revner i ydre og indre murer. Til løsning af denne opgave kan du også bruge en fugemontør i Lyngby, men det også en opgave de fleste ikke specialiserede murerfirmaer kan klare for dig.

Fugning af køkkenklinker

Skal der fuges mindre fliser eller klinker, er det utrolig vigtigt at det bliver gjort med præcision. Er fugningen ikke gjort ordentligt, kan dette ses med det samme, og kan hurtigt ødelægge et par ellers pæne klinker. Især i køkkenet og badeværelse, hvor man oftest finder klinker, er det mere end almindeligt nødvendigt at disse bliver fuget korrekt, hvis ikke man ønsker at risikere omfattende vand- og fugtskader.

Chaussesten

Chaussesten er meget populære i bl. a. gårdhaver og indkørsler, og mange prøver kræfter med at lægge dem selv. Dog kan det for nogen være en større opgave end tiltænkt, og derfor en god idé at hyre en professionel. Så er man også sikker på at det bliver gjort korrekt, og man undgår f. eks. at underlaget giver sig eller bliver ujævnt.

Badeværelse/toilet

På badeværelset eller toilettet er det meget vigtig at fugningerne holder 100% tæt, da der ellers kan komme råd eller andre fugtskader bag fliserne.

Oftest bruges der to forskellige typer fuger til badeværelset:

  • En hård mørtelfuge bruges mellem fliserne på gulv og vægge
  • En blød silikonefuge anvendes i samlingerne i vådrumszonen, f. eks. der hvor gulvet møder væggen, og andre samlinger og hjørner.

Man ser ofte at fuger på badeværelset kan krakelere over tid, og så er det vigtigt at få dem vedligeholdt. Er man en gør-det-selv-mand, vil man godt kunne reparere de hårde fuger i gulvet, mens det varmt anbefales at hyre en professionel til silikonefugerne, da de nemt kan drille, og der ikke er plads til fejl når det kommer til vådområder i huset.

Fugeservice i Lyngby og Virum udført af murer

Uanset hvad din fugeopgave er, så er det en opgave for en uddannet murer. Du kan finde en murer i Lyngby her og indhente 3 tilbud eller mere fra forskellige murerfirmaer. På den måde er der større sandsynlighed for at få en god pris og den størst mulige besparelse på din fugeopgave.

Modtag 3 tilbud fra de bedste murere i Lyngby området