Murer i Bagsværd

Tryk på knappen og få 3 tilbud på din opgave med det samme. Du kan også kigge i oversigten nedenfor, og finde de bedste murere omkring Gentofte, som selv kan give dig et uforpligtende tilbud.

Oversigt over murerfirmaer i Bagsværd

Nedenfor ses et udpluk af murere i eller omkring Gentofte. Du kan vælge at kontakte en eller flere af disse murere for at få det bedste tilbud på alt fra opmuring til pudsning og renovering af murværk. Du kan også vælge at indhente 3 tilbud ved at trykke på knappen herover. 

Gladsaxe Bygningsentreprise
Laurentsvej 32
2880 Bagsværd

Murermester Martin Steenstrup
Hørmarken 26
2880 Bagsværd

Murerfirmaet Bjørklund & Eskildsen ApS
Lerhøj 20
2880 Bagsværd

CN Murerservice ApS
Bagsværd Hovedgade 146
2880 Bagsværd

Murermester Tonsberg
Tjørnevænget 73
2800 Lyngby

Murermester Jesper Lund
Mølleåparken 11
2800 Lyngby

Murermester Olsen
Gavlbakken 33
2730 Herlev

Lokal murer i Bagsværd

I Bagsværd og omegn kan du finde flere murer- og entreprisefirmaer der alle kan give et godt tilbud på murarbejde. Det gode ved lokale murere er, at de har deres lokale kontakter og kender området. Dette er en vigtig pointe, da der kan findes et hav af forskellige regler og byggetilladelser der kræves for et byggeprojekt. Hyrer man en udefrakommende murer, kan man i værste tilfælde risikere at dette ikke udføres korrekt. Derudover er det en klar fordel at have sin murer tæt på, da det giver det bedste samarbejde med hurtig transport og kommunikation.

Murer ved køb og salg af hus

Du kan med fordel kontakte en murer, hvis du skal til at købe eller sælge hus. I begge tilfælde kan det være rart med en vurdering af murværket i forhold til en eventuel renovation. Kigger du f. eks. på et hus som du kan se trænger til en facaderenovering, kan det måske være uoverskueligt selv at vurdere hvor meget det ville koste at lave. Her kan en murer hjælpe med at danne et overblik, så du undgår ubehagelige overraskelser når den dag du får en regning.

Hvad koster en murer i Bagsværd?

Vi kan desværre ikke give et estimat, da der ikke findes nogen faste priser på murarbejde. Det kommer helt an på projektets omfang og materialebrug. Men du kan kan kontakte et eller flere af ovenstående murerfirmaer for at få en vurdering og et godt tilbud. Du kan også gå direkte videre til at modtae tre tilbud fra tre forskellige murere her på siden.

Modtag 3 tilbud fra de bedste murere i Bagsværd området