Murer i Klampenborg

Tryk på knappen og få 3 tilbud på din opgave med det samme. Du kan også kigge i oversigten nedenfor, og finde de bedste murere omkring Klampenborg, som selv kan give dig et uforpligtende tilbud.

Oversigt over murerfirmaer i Klampenborg

Nedenfor ses et udpluk af murere i eller omkring Klampenborg. Du kan vælge at kontakte en eller flere af disse murere for at få det bedste tilbud på alt fra opmuring til pudsning og renovering af murværk. Du kan også vælge at indhente 3 tilbud ved at trykke på knappen herover. 

Murer- & Entreprenørfirmaet Søren Jensens eftf. ApS
Damgårdsvej 16
2930 Klampenborg

Murerfirmaet Jens Nørager ApS
Gyldenlundsvej 35 A
2920 Charlottenlund

Fiskers Murer Service v/Flemming Jensen
Fredensvej 41
2920 Charlottenlund

Klatremureren v. Stig Christensen
Tværbommen 57 1 th
2820 Gentofte

Den syngende murermester
Thor Langes Allé 4
2860 Søborg

Murerfirmaet G & G ApS
Stavnsbjerg allé 28
2860 Søborg

ABC-Lut Totalenterprise
Højmarksvej 32
2860 Søborg

Brdr. Daugaard ApS
Tuborg Boulevard 12 
2900 Hellerup

Lokale murermestre i Klampenborg

Der findes en del større og mindre murervirksomheder i Klampenborg og omegn som har det til fælles, at de gerne vil udføre det bedste stykke arbejde til den bedste pris, og der kan være mange fordele ved at vælge en lokal murermester:

Det første er den korte afstand. Den giver bedre forudsætninger for et godt samarbejde og nem kommunikation, men det kan også være fordel i forhold til kort kørsel. I mange tilfælde skal du nemlig selv betale for murerens kørselstid, og her kan du altså spare lidt penge.

En anden fordel er, at en lokal murer kender lokalområdet, og de regler og normer der gør sig gældene for opmuring og renovation. Her er der større chance for at man undgår fejl og misforståelser, samt en masse tid på research, hvis du hyrer en lokal.

Pris på murerarbejde i Klampenborg

Det er umuligt at give en fast pris på et stykke murerarbejde, da det helt afhænger af projektets omfang, men du kan her på siden få tre uforpligtende tilbud på mureropgaver fra forskellige murermestre i eller omkring Klampenborg.

Murermestervillaer i Klampenborg

Klampenborg og omegn har masser af flotte murermestervillaer, der alle fortæller noget om, hvilket håndværk der kan forventes af en murer. Her respekterer man det gamle håndværk, og gør en dyd ud af det. Næste gang du går en tur, så læg mærke til de forskellige murermestervillaer i området, og de forskellige stilarter og byggeteknik. Man kan nemt få respekt for håndværket.

Renovation og vurdering

Står du og skal købe eller sælge en villa, kan en murer også være behjælpelig med at lave en vurdering på kommende og eventuelle renoveringer. Du står måske og vil købe et hus hvor du kan se at det trænger til en facaderenovering, men er tvivl om hvad det vil koste? Her kan en lokal murer give en vurdering, så du ikke kommer til at stå med flere uforudsete udgifter en højst nødvendigt.

 

Modtag 3 tilbud fra de bedste murere i Klampenborg området