Historie

Denne side har tidligere været brugt af Murermesterforeningen for Lyngby og Omegn. Herunder kan du læse hvad historien bag murermesterforeningen er:

Murermesterforeningen for Lyngby og Omegn blev stiftet 21. januar 1909 og kunne i 2009 fejre sit 100 års jubilæum.

Gennem tiderne har foreningen været en af de største lokalforeninger i området, med eget servicekontor for medlemmerne, eget hus på Viggo Stuckenbergsvej i Lyngby (1946-1991) egen kursusvirksomhed og egen udlejningsvirksomhed.

Tiderne har skiftet, og servicefunktionerne blev centraliseret, først i Centralforeningen af Murermestre i Nordsjælland (CMN) i tiden 1970 til 1986, derefter i Murerfagets Arbejdsgivere (1986-1990), så Byggeriets Arbejdsgivere fra 1991 til 2002, og nu i Dansk Byggeri.

I dag er aktiviteterne i foreningen begrænset til lokale spørgsmål, information og medlemskontakt.

Nu er siden blot en oplysningsside der hjælper borgere i Lyngby og omegn med at finde en lokal murer i Lyngby el. håndværker der kan leverer arbejdskraft af høj kvalitet.

Vi forsøger så vidt muligt at leve op til de krav til kvalitet . også lagde for dagen for deres medlemmer. Det var blandt andet følgende der var formålet med foreningen:

Murermesterforeningen for Lyngby og Omegn er en lokalforening under Dansk Byggeri. Vore medlemmer er engagerede murermestre, som samles i foreningen til hyggeligt samvær om både faglige og sociale aktiviteter.

Her på hjemmesiden kan du finde oplysninger om vore medlemmer, høre nærmere om foreningens historie og få information om fordelene ved at vælge et firma, der er omfattet af BYG GARANTI.

Der er ikke længere nogen aktiv forening og vi har heller ikke nogen forening du kan melde dig ind i. Hvad du kan bruge siden til er at finde en lokal murer el. håndværker, samt tips og tricks til gør-det-selv murerarbejde.

Vi hjælper gode projekter

Vi udvælger hvert år en række projekter og støtter dem med visninger og økonomi. Herunder kan du se hvilke gode projekter vi har valgt at støtte op om i øjeblikket og klikke dig videre til deres hjemmeside, for at læse mere om dem.

co2-udledning.dk affald-i-naturen.dk truede-dyrearter.dk sortering-af-affald.dk vilde-blomster.dk plastik-i-havet.dk bæredygtig-virksomhed.dk miljøvenlige-produkter.dk teknologisk-udvikling.dk sikker-nethandel.dk undgå-madspild.dk grønne-investeringer.dk miljørigtig-kørsel.dk online-møder.dk