Når du har fået renoveret din nyindkøbte murermestervilla af en professionel murer, så er næste skridt af finde de pæneste gardiner til vinduerne på sådan en fin villa der nu står knivskarpt. Det sidste man stadig kan se udefra er gardinerne i vinduerne og derfor skal de sidde godt og være pæne at se på.

Der er mange måder at få nye gardiner på, men hvilken en er egentlig den bedste. Du kan få nye gardiner her:

  • I en lokal gardinbutik
  • I store boligmarkeder som IKEA og JYSK
  • Fra en gardinbus der kommer til dit hjem

De tre muligheder har forskellige priser, men den endelige kvalitet er så sandelig også forskellig.

Besøg din lokale gardinbutik

De fleste større byer har en gardin- og tæppeforretning der sælger gardiner i god kvalitet og gerne efter mål. Du kan komme ned i deres forretning og se deres udvalg af stof og mønstre, samt få vejledning og råd af en ekspert.

Ofte er det sådan at du har mulighed for at bestille gardiner og få opmåling af gardinbutikken, som også tilbyder montering. Du kan også bare lægge en bestilling på gardinerne og selv stå for monteringen, som kan være en drilsk ting hvis det skal se godt ud. Er du lidt af en handymand, så burde du sagtens kunne kaste dig ud i at gøre det selv.

Gardiner fra IKEA og JYSK

Du kan finde billige gardiner i IKEA og JYSK der er nogle af de største boligmarkeder i Danmark. Her finder du alt til møblering og indretning af hjemmet og altså også gardiner. begge steder kan du få både gardiner med standardmål og gardiner på mål, det er dog sådan at der ofte er tale om en gør det selv løsning når det kommer til montering. Du kan også hyre andre eksterne til at gøre det.

Du har mange billige standard gardiner at vælge i mellem i disse to forretninger, men for nogle kan kvalitet også blive for lav på gardiner herfra.

Gardiner efter mål fra gardinbussen

Den absolut nemmeste løsning er at bestille gardiner efter mål fra gardinbussen. Her klare en gardinekspert hele arbejdet for dig, lige fra kørsel, opmåling, bestilling, levering og montering, alt du selv skal gøre er at vælge hvilket stof gardiner skal være i.

Det kommer også med en pris, og prisklassen er et nøk højere når du bestiller gardiner fra gardinbussen. Men med i beregningen skal du også tage al den tid du spare på selve bestillingen, det er ret så meget.

Nu kan du så vælge en mulighed for at få nye og flotte gardiner til din murermestervilla.