Murer i Søborg

Tryk på knappen og få 3 tilbud på din opgave med det samme. Du kan også kigge i oversigten nedenfor, og finde de bedste murere omkring Søborg, som selv kan give dig et uforpligtende tilbud.

Oversigt over murerfirmaer i Søborg

Nedenfor ses et udpluk af murere i eller omkring Søborg. Du kan vælge at kontakte en eller flere af disse murere for at få det bedste tilbud på alt fra opmuring til pudsning og renovering af murværk. Du kan også vælge at indhente 3 tilbud ved at trykke på knappen herover.

Gladsaxe Bygningsentreprise
Laurentsvej 32
2880 Bagsværd

Murermester Martin Steenstrup
Hørmarken 26
2880 Bagsværd

Murerfirmaet Bjørklund & Eskildsen ApS
Lerhøj 20
2880 Bagsværd

CN Murerservice ApS
Bagsværd Hovedgade 146
2880 Bagsværd

Murermester Tonsberg
Tjørnevænget 73
2800 Lyngby

Murermester Jesper Lund
Mølleåparken 11
2800 Lyngby

Murermester Olsen
Gavlbakken 33
2730 Herlev

Hvad kan du bruge den lokale murer til?

Det er godt at vælge en lokal murer og generelt kan du bruge en murer til mange arbejdsopgaver. I et område som Søborg finder man et godt mix af villaer og lejlighedskomplekser, hvilket betyder bor rigtig mange mennesker og højst sandsynligt er mange lokale murere. Det øger konkurrencen og din pris bliver bedre.

Desuden vil en lokal murer fra Søborg hurtigt kunne komme ud og vurdere og give en præcis prissætning på din opgave.

Mureropgaver i Søborg

Da Søborg er en meget blandet by med mange forskellige typer bolig, så vil der være mange forskellige murer opgaver alt efter hvor du bor. Du kan bo i en murermestervilla, lejlighed, villalejlighed, alm. villa, der er mange muligheder.

I et lejlighedskompleks kunne opgaven typisk være facaderenovering, men ønsker du klinker i badeværelset el. køkkenet kan det også være en opgave en murer kan løse. De typiske opgaver for en murer er:

  • Facaderenovering
  • Fugning
  • Pudsning
  • Eller arbejde som en del af et totalentreprise

Har du en murermestervilla, så vil der være rigeligt med opgaver for en murer, da hele huset er opbygget af en murer i sin tid.

Husk du her på siden kan få det bedste tilbud på din mureropgave, ved at indhente 3 tilbud fra forskellige murer i lokalområdet. Det er ikke altid det billigste tilbud der er det bedste, nogle gange handler det også om hvad der er en del af tilbuddet og om de er medlem af Byg Garanti og Dansk Byggeri.

Modtag 3 tilbud fra de bedste murere i Søborg området