Murerarbejde kan være en beskidt omgang og alt for ofte kan man stå tilbage med noget af et svineri efter en renovering, ombygning eller andet murerarbejde, og ærgre sig over man ikke tænkte over at planlægge rengøring efter håndværkerne.

Heldigvis findes der nogle gode muligheder for at få hurtig hjælp til rengøring efter en håndværker eller rengøring i det hele taget hvis du har brug for generel hjælp til rengøring i dit hjem. Her kommer vi ind på hvor du finder god håndværkerrengøring, samt hvad det koster – selvfølgelig med fokus på lyngby og området omkring her.

Håndværkerrengøring pris

Håndværkerrengøring koster lidt mere en alm. rengøring af hjemmet, da det kan kræve længere tid men også særligt udstyr. Du kan få et præcist overslag på prisen, ved at indhente tilbud på rengøring i Lyngby.

Nogle håndværkere tilbyder det som en del af deres service at gøre rent efter sig selv, mens andre henviser til at du selv finder hjælp eller en ekstern samarbejdspartner. Der er dog mest at spare for dig, hvis du som nævnt ovenfor selv finder tilbud på rengøringen, da du så varetager din egen interesse.

Den endelige pris vil variere alt efter areal, omfang og rummet der skal gøre rent. En typisk timepris på alm. rengøring vil være omkring 150 kr./t mens den nok godt kan snige sig op på 200 kr./t for håndværkerrengøring.

Rengøring m2 pris

Der er en del der tilbyder håndværkerrengøring der til forskel fra privat rengøring gerne vil opgive deres pris pr. kvadratmeter. Det er som regel aldrig den pris du ser, da det ofte er en fra pris hvilket betyder igen at det afhænger af den enkelte opgave.

Jeg har set priser pr. m2 for håndværkerrengøring helt ned til 15 kr. Er der f.eks. tale om et badeværelse på 10 m2 vil det så koster dig 150 kr. at få gjort rent.

Beskrivelse af håndværkerrengøring

Hvad er er håndværkerengøring? Det kan godt være svært at forstå hvorfor der skal særlig rengøring til at gøre rent efter en håndværker, medmindre man står og ser på det rod der er efterladt lige nu. Men det skal der altså fordi det ofte kan kræve lidt andre redskaber og mere knofedt at få gjort ordentligt rent, hvilket også afspejles i prisen som nævnt herover.

Håndværkere og murere hamre, borer, ødelægger, opbygger osv. og det efterlader alt sammen en vis bunke rod bagefter. Det er denne bunke af rod og særligt støv der kan være rigtig svær at få væk uden det rette udstyr, og derfor man søger ekstern hjælp til at gøre rent efter håndværkere.

Nu ved du hvor du finder håndværker rengøring til en god pris. Mangler du stadig at finde din murer i lyngby til en god pris? Så kan du komme godt i gang med at finde en Lyngby murer her på siden.